Over ons

Welkom op de website van Autobedrijf Okazje NL!

Autobedrijf Okazje NL is een Nederlands bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in de auto-industrie, de bouw en de landbouw. Wij verkopen auto's, vrachtwagens, bestelwagens, bussen en allerlei gespecialiseerde voertuigen zoals landbouwmachines (tractoren, schermen, etc.) of bouwmachines (bulldozers, brekers, dumpers, graafmachines, laders, enz.).

Onder onze klanten zijn individuele klanten of bedrijven, bijvoorbeeld uit Polen, Nederland, Duitsland, België en Oekraïne. In korte tijd bereiden we allemaal exportdocumenten, inclusief verzekering van het voertuig tegen concurrerende prijzen.

Onze ervaring stelt ons in staat om haar klanten te garanderen deskundig advies en aankoop van machines, zowel technisch als kwalitatief getest. Wij waarderen eerlijkheid in het bedrijfsleven. Elke klant wordt met respect.

In aanvulling op de verkoop, bieden wij reparatie van auto's, bestelwagens en vrachtwagens. Wij voeren onder andere: groot onderhoud van motoren, transmissies, elektronica, remmen, airconditioning en vele andere activiteiten die verband houden met de mechanica van de auto. Wij voeren controles van voertuigen, met inbegrip van diensten in verband met het verversen van de olie, koelvloeistof, remvloeistof, filters, tandriemen, enz. Wij bieden ook airconditioning service, zoals: het reinigen, desinfecteren, het vullen van de koelvloeistof.

We bieden ook diensten in verband met trekkende voertuigen.


Wij nodigen u uit om het verzenden vraagt! Direct contact nummer is gelegen in het veld 'contact'.

Onze Openingstijden:

Maandag t / m Vrijdag:. 08.00 tot 19.00 uur 
Zaterdag: 09.00 tot 15.00 uur 
Zondag: gesloten.